29. EE-Europaudstilling Herning 2018

Europaudstillingen 2018 i MCH Herning er nu overstået.

En fantastisk udstilling med 29.000 udstillede dyr fra 26 forskellige lande er nu godt overstået. Næsten 8200 duer, 8600 kaniner, 10800 høns og 1200 småfugle, samt marsvin og hamstre.

Alt dette kan kun lade sig gøre på grund af en stor skare af frivillige hjælpere. Der er mange dyr, der skal fodres og vandes hver dag, men når arbejdet bliver uddelt til mange personer, kan det lade sig gøre. De gule veste var godt fordelt i hallerne, hvorved der kun forsvandt få duer. Ved kaninerne var der dog store problemer med ombytning og forsvundne dyr.

Alle 3 dage var godt besøgt. Fredag morgen startede køen kl. 8, åbningen var kl. 11, og da var køen rigtig stor. I alt kom der 11.832 besøgende i de 3 dage. Der var gæster fra både Australien, og Canada, samt hele Europa. Ca. 1900 duer var sat til salg, ca. 500 blev solgt, salget
indbragte godt 260.000 kr.

Fra mange af vores udenlandske dommere, udstillere og gæster har vi fået meget ros for, at det altid så pænt ud på udstillingen, fodret, vandet og fejede gange, denne ros skal gives videre til de folk, der har udført arbejdet.

Fra DRF´s bestyrelse vil vi gerne sige tusind TAK for den store hjælp fra alle de frivillige hjælpere, der før, under og efter udstillingen har udført et utroligt godt arbejde, uden jeres hjælp ville det aldrig kunne lade sig gøre.

 

På bestyrelsens vegne

Alfred Kirk

Print