Redaktionen

Velkommen til DRFs præsentation på internettet!

Med denne præsentation på internettet vil Danmarks Racedueforeninger gerne opfylde et af punkterne i sin formålsparagraf, nemlig punktet, der siger, at DRF vil fremme kendskabet til vores dejlige hobby – eller sport, som vi ynder at kalde den.

Skulle dette kendskab så medføre, at interessen for selve sporten bliver så stor, at du kunne tænke dig at fordybe dig lidt mere og måske overveje at søge medlemskab, har  vi opnået det optimale.

Vores hjemmeside kan forhåbentligt svare på nogle af de spørgsmål, du måtte have. Enkelte af punkterne er under udarbejdelse, og siden vil løbende ændre og udvikle sig.

Vi har allerede tanker om endnu flere punkter, og kan nævne, at vi bl.a. tænker på forskellige forslag til dueslag og deres indretning – med tegninger og billeder.

For alle jer, der allerede er medlemmer af DRF og en eller flere af lokal- og specialklubberne, er der nok ikke så meget nyt at hente, men vi håber meget på jeres hjælp med forslag og ideer til en endnu bedre præsentation af dansk raceduesport.

Redaktør:

Jens Erik Rasmussen
Herluf Trolles Vej 24
4700 Næstved
Tlf.: 55 73 31 73 / 25 33 83 13
Mail: webmaster@raceduen.dk

Redaktør for Standardværket

Per Mundus Andersen
Kildevej 30
3200 Helsinge
Tlf.: 21 28 70 76
Mail: fad@pc.dk

Velkommen og rigtig god fornøjelse!