Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

 

80 år i Herning den 14. september 2020

Mandag den 14. september fylder Herning og Omegns Sirdueklubs mangeårige kasserer Jens Peter Madsen 80 år.
Ja det er jo ikke til at se det, men Jens Peter Madsen påstår, at dåbsattesten passer. Du har været kassere i klubben så længe, at ingen kan huske, hvornår du startede, men vi kan da huske, at andre også har været kasserer for klubben. Første gang var du kasser i ca. 10 år, så holdt du 3 års pause, inden du startede på anden omgang, som nu har varet i godt 20 år. Jo, der har vi en sikker mand til at passe kassen, men han får det rigtigt skidt, hvis der et enkelt år er et mindre underskud.

Jens Peter havde oprindeligt King, men de gav for få unger og kun udnyttede det nederste af dueslaget, derfor kom der også Tyske Modeneser på slaget. De har siden helt overtaget slaget, er nu i hvid og blå med hvide bånd, hvor en hvid gik helt til tops på vores sidste lokaludstilling.

Vi vil ønske dig stor tillykke med dagen, hvor du har sagt, at du er hjemme, hvis nogen kom vejen forbi. Tak for mange års godt arbejde for vores forening.  

Herning og Omegns Sirdueklub.

 

80 år i Hinge den 23. september 2020

Den 23. september 2020 runder Jens Jacob Døssing, Hinge, de 80 år.
Jens Jacob opdtrætter Pigmy Pustere, Engelske Pustere og Texanere, og har også haft Malthesere og brevduer. J J har deltaget i bestyrelsen i den daværende Silkeborg klub, og de seneste år i Favrskov - Silkeborg klubben. J J har desuden en flok Cherolais køer, og indtil for nylig to Jydske heste. Her i foråret fik J J en ny hofte, så en tid har Inger været husbondavløser, men det tegner til at operationen har været vellykket.

Her fra Favrskov- Silkeborg klubben skal du ha et stort tillykke med dagen, og en tak for indsatsen for duesporten, du har bidraget med gennem årene. 

Pkv Hans Jørgen Johansen

 

Jens Jacob Døssing 80 år den 23. september 2020 

Den 23. september runder Jens Jacob de 80 år – men stadig aktiv både med duerne og i Specialklubben for Pustere.

Vi har i Specialklubben igennem mange år haft fornøjelsen af Jens Jacobs stille lune og Pustere, mest i forhold til de Engelske kæmper, men også de seneste år med Pigmy.

Igennem en årrække var Jens Jacob primus motor ved vores Specialskue og sørgede for at alt klappede, og beværtede os under udstillingen, når vi besøgte Favrskov-Silkeborg Racedueklub.

Vi vil hermed ønske dig hjerteligt tillykke med dagen og tak for din indsats, med håbet om, vi fremover stadig kan mødes omkring vores Pustere.

p.k.v. Per Hansen

 

65 år i Skalkendrup den 17. september 2020

Torsdag den 17. september 2020 kan Jane M. Rasmussen fejre sin 65 års dag.

Jane er jo som bekendt for de fleste, storopdrætter og top udstiller med sine dejlige Højstjerter, og de bliver fremvist på såvel Lokal som Landsudstillinger, altid i fineste orden. Det er imponerende at se, hvor flot de er i udstillingorden, og der opnås da også de højeste resultater. Sidste gang i Fredericia var der ikke mindre end 2x97 og 6x 96 point, men udover det er Jane altid en stor hjælp på vores Lokaludstilling og vores møder.

Jane, der skal fra Nyborg og Omegns Racedueklub lyde et stort tillykke med dagen og alt godt fremover.

PBV. Verner Larsen

 

Diamanrbryllup den 20. august 2020

Den 20. august kan Lis og Hardy Frandsen fejre diamantbryllup.

Her i Nibe Racedueklub har vi haft meget fornøjelse af Hardys erfaring med duer mange gange, og når Lis har været med til grillfest, er det altid med godt humør. 

Hardy er æresmedlem i Nibe Racedueklub.

Vi fra Nibe Racedueklub ønsker tillykke med dagen.

 

75 år i Galten den 8. august 2020

Den 8. august fylder Finn B. Andersen 75 år.
Finn har i en årrække opdrættet røde Skader og gule Ensfarvede i god kvalitet, og er en trofast udstiller. Finn er tillige en ivrig hønsemand, og også et skattet bestyrelsesmedlem i Horsens og Omegn Racedueforening.

Fra Specialklubben for Danske Tumlinger skal lyde de bedste ønsker for dagen og fremtiden.

For Specialklubben
Jens Erik Rasmussen
Formand

 

85 år i Hårlev den 3. august 2020

Denne dag kunne Ove Hansen fejre sin 85 års fødselsdag. Ove har medlem nr. 12 i klubben, det siger meget om et mangeårligt trofast kærlighedsforhold til såvel Specialen som Den Danske Tumling. 

Ove har i den tid jeg har kendt ham haft Mørkbrandede, Rødkroede og Gulkroede på slaget. Især har den rigtige "fede" kastanjefarve på de Mørkbrandede altid kendetegnet Oves opdræt, og selv om han som princip kun udstiller ungdyr, har
hans stamme opnået mange flotte resultater gennem årene. Ove har også en  stor passion for motorcykler, og kører fortsat vejene tynde på Stevns og omliggende.

Ove sad i en periode i Specialklubbens bestyrelse, og er et højt skattet medlem af såvel Specialen som i Næstved Racedueklub, hvorfra der også skal lyde et stort tillykke.

Vi ønsker så hjerteligt tillykke med dagen og alt godt i mange år fremover.
 

For Specialklubben for Danske Tumlinger
Jens Erik Rasmussen
Formand

 

80 år i Vester Nebel den 14. juni 2020

Denne dag fejres Frank Darling på sin 80-års fødselsdag.

Frank opdrætter røde Skader, gule Skader og gule Ensfarvede glatbenede Danske Tumlinger. 
De 4 snese til trods, er Frank stadig junior i raceduesammenhænge, hvor de Danske Tumlinger afløste et mangeårigt
opdræt af kanariefugle for få år siden, et opdræt på meget højt niveau. Men allerede i 2019 opnås 96 point på en Rød Skade,
og på årets første Nationaludstilling opnår slaget i Nørre Nebel 97 point og guldmedalje på en gul Enafarvet. Altså også her på højeste niveau.

Specialklubben for Danske Tumlinger kipper med flaget og ønsker hjerteligt tillykke med dagen, og fortsat højtryk og god vind på alle fronter.

Jens Erik Rasmussen
Formand