Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

 

75 års dag i Nyborg den 25. oktober 2018

Torsdag den 25. oktober kan Jørgen Nielsen, Nyborg fejre denne dag.

Jørgen er jo en kendt person indenfor Raceduesporten, har da også været i diverse bestyrelser, lokalklubformand i Nyborg, bestyrelsesmedlem i DRF, siddet med i dommerudvalget, er med i kroppertklubben.

En seriøs opdrætter af mange forskellige Raceduer og kendetegnende for ham er, at alle racer kommer helt i top. I øjeblikket er det Brünner i flere farver, Voorburger Kropperter og ikke at forglemme den Danske Tumling i rød og gulkroet. Samtidig har Jørgen været dommer i mange år, med et meget stort kenskab til utallige racer. Jørgen har jo også stået som initativtager for bustur til dueudstillinger Tyskland i mange år.

Jørgen er også vores kornforhandler, med fleksible åbningtider, dette har han været i mange år, og lige i øjeblikket er han kommet i bestrelsen igen.

Jørgen, Nyborg og Omegns Racedueklub skylder dig meget stor tak for din indsats gennem årene, vi i klubben ønsker dig hjertelig tillykke med dagen og alt godt fremover, og håber du vil være med mange år fremover.

På klubbens og din medbestyrelses vegne.

Verner Larsen.

 

Karl Erik Larsen 75 år den 17. september 2018

Den 17. september fylder Karl Erik 75 år. Karl Erik har gennem en lang årrække været et af vort mest trofaste medlemmer. I mange år har han været medlem af bestyrelsen og ydet et stort arbejde med diverse certifikatskuer og nationaludstillinger. Karl Erik er en god dommer, og har en god indsigt i alle vore mæfikracer, som alle interesserer ham.

Selvom Karl Erik er stor tilhænger af Vorteduer, har han i alle årene altid haft Mæfikker på slaget. Det være sig Afrikanere, Hamburg Sticken, Smerler og ikke mindst Italienske Mæfikker. Alle racer i god kvalitet.

Karl Erik er en rigtig hyggelig kammerat, som deltager ivrigt i de mange ture, vi har taget til udlandet. Her har Karl Erik også fungeret som international dommer.

Du ønskes hjertelig til lykke med fødselsdagen.

                                                                                                                                                                                                                                        Dansk Mæfik Club

                                                                                                                                                                                                                                        Hans Ove Christiansen