Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

 

65 år i Skalkendrup den 17. september 2020

Torsdag den 17. september 2020 kan Jane M. Rasmussen fejre sin 65 års dag.

Jane er jo som bekendt for de fleste, storopdrætter og top udstiller med sine dejlige Højstjerter, og de bliver fremvist på såvel Lokal som Landsudstillinger, altid i fineste orden. Det er imponerende at se, hvor flot de er i udstillingorden, og der opnås da også de højeste resultater. Sidste gang i Fredericia var der ikke mindre end 2x97 og 6x 96 point, men udover det er Jane altid en stor hjælp på vores Lokaludstilling og vores møder.

Jane, der skal fra Nyborg og Omegns Racedueklub lyde et stort tillykke med dagen og alt godt fremover.

PBV. Verner Larsen

 

Diamanrbryllup den 20. august 2020

Den 20. august kan Lis og Hardy Frandsen fejre diamantbryllup.

Her i Nibe Racedueklub har vi haft meget fornøjelse af Hardys erfaring med duer mange gange, og når Lis har været med til grillfest, er det altid med godt humør. 

Hardy er æresmedlem i Nibe Racedueklub.

Vi fra Nibe Racedueklub ønsker tillykke med dagen.

 

75 år i Galten den 8. august 2020

Den 8. august fylder Finn B. Andersen 75 år.
Finn har i en årrække opdrættet røde Skader og gule Ensfarvede i god kvalitet, og er en trofast udstiller. Finn er tillige en ivrig hønsemand, og også et skattet bestyrelsesmedlem i Horsens og Omegn Racedueforening.

Fra Specialklubben for Danske Tumlinger skal lyde de bedste ønsker for dagen og fremtiden.

For Specialklubben
Jens Erik Rasmussen
Formand

 

85 år i Hårlev den 3. august 2020

Denne dag kunne Ove Hansen fejre sin 85 års fødselsdag. Ove har medlem nr. 12 i klubben, det siger meget om et mangeårligt trofast kærlighedsforhold til såvel Specialen som Den Danske Tumling. 

Ove har i den tid jeg har kendt ham haft Mørkbrandede, Rødkroede og Gulkroede på slaget. Især har den rigtige "fede" kastanjefarve på de Mørkbrandede altid kendetegnet Oves opdræt, og selv om han som princip kun udstiller ungdyr, har
hans stamme opnået mange flotte resultater gennem årene. Ove har også en  stor passion for motorcykler, og kører fortsat vejene tynde på Stevns og omliggende.

Ove sad i en periode i Specialklubbens bestyrelse, og er et højt skattet medlem af såvel Specialen som i Næstved Racedueklub, hvorfra der også skal lyde et stort tillykke.

Vi ønsker så hjerteligt tillykke med dagen og alt godt i mange år fremover.
 

For Specialklubben for Danske Tumlinger
Jens Erik Rasmussen
Formand

 

80 år i Vester Nebel den 14. juni 2020

Denne dag fejres Frank Darling på sin 80-års fødselsdag.

Frank opdrætter røde Skader, gule Skader og gule Ensfarvede glatbenede Danske Tumlinger. 
De 4 snese til trods, er Frank stadig junior i raceduesammenhænge, hvor de Danske Tumlinger afløste et mangeårigt
opdræt af kanariefugle for få år siden, et opdræt på meget højt niveau. Men allerede i 2019 opnås 96 point på en Rød Skade,
og på årets første Nationaludstilling opnår slaget i Nørre Nebel 97 point og guldmedalje på en gul Enafarvet. Altså også her på højeste niveau.

Specialklubben for Danske Tumlinger kipper med flaget og ønsker hjerteligt tillykke med dagen, og fortsat højtryk og god vind på alle fronter.

Jens Erik Rasmussen
Formand