Du er her

Print Friendly, PDF & Email

Mærkedage

 

 

70 år i Oreby den 15. januar 2018

Mandag den 15. januar fylder Poul B. Hansen 70 år.
Poul opdrætter King og Modena i prima kvalitet. På vores sidste udstilling 97 point på en Modens og udstillingens bedste due.
Dommergerningen udøves også i det ganske land.
Poul har tidligere siddet i bestyrelsen, men er nu vores revisor.
Der skal fra Vestsjællands Racedueklub lyde et stort tillykke med den runde dag og alt godt fremover.

P.K.V Anker

 

75 år i Hornsyld den 23. januar 2018

Tirsdag den 23. januar fylder Per Damgård 75 år. Du er boss i Horsens klubben, og vi ønsker dig et stort TILLYKKE og tak for det kæmpestore arbejde, du gør for klubben. Du er en af dem, der er med til at gøre duesporten kendt. Du hjælper dueavlere med at få nye duer til blodfornyelse, ny race og masser af gode råd. Du er instruktør til dommerkurser, sætter nye i gang, dømmer over hele landet, ja endda i Tyskland, og har vist også prøvet det i Frankrig. Du har hjulpet adskillige klubber med duesnak til deres klubaftener og meget andet. Vi ønsker dig og Dora en god dag.

Pkv/NEW

 

80 år på Langeland den 23. januar 2018

Erik Kristensen fylder 80 år den 23. januar. Langelands Racedueklub ønsker hjerteligt tillykke med fødselsdagen.

P.b.v. Tina Hansen

 

Mr. ”Pigmy Pouter” bliver 70 år den 12. februar 2018

Jens Kristian Jensen i Vestbjerg fylder 70 år den 12. februar. Jens Kristian har altid haft Pigmy Pouter på slaget. Der er ikke meget, som han ikke ved om Pigmy Pouter.

Jens Kristian har været med til at starte Specialklubben for Pustere, og har siddet i bestyrelsen for klubben i al dens levetid. I bestyrelsen er Jens Kristian kasserer, og vi i klubben får ikke bedre mand på posten.

Jens Kristian er instruktør på vores dommeruddannelse, også det klarer han med stor dygtighed.

Jens Kristian, vi Specialklubben for Pustere vil ønske dig tillykke med dagen, vi håber du får en dejlig dag sammen med din familie.

P.k.v.

Per Lykke